Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΑΠΟΠΗΓΑΔΙ ΣΤΙΣ 31-7-2024


 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΣΕΛΙΝΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΑΠΟΠΗΓΑΔΙ ΣΤΙΣ 31-7-2024
Όπως είχαμε ανακοινώσει, ο σύλλογος μας σε συνεργασία με τους Πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής, διοργάνωσε στις 31-7-2024 επίσκεψη στο βουνό Αποπηγάδι, και ειδικότερα στη θέση Καρακόλι που είναι δίπλα στην κορυφή Αη Ζήνας. Σκοπός της επίσκεψης μας ήταν κυρίως η προβολή και η ανάδειξη των ιστορικών σημείων της περιοχής, που εκτός των άλλων χαρακτηρίζεται ως ένα μέρος με ιδιαίτερο φυσικό κάλος. Η όλη εκδήλωση ήταν υπό την αιγίδα της αντιπεριφέρειας Χανίων και του Δήμου Καντάνου – Σελίνου.
Δυστυχώς λίγα λεπτά μετά που φτάσαμε εκεί , μας συνέβη ένα ατύχημα. Ενας από εμάς, βοηθούντος και του ισχυρού ανέμου, έπεσε και κτύπησε στο κεφάλι.
Αποτέλεσμα ήταν να μην αρχίσει καν η ξενάγηση, που είχε προγραμματιστεί να γίνει από τον Ευτ. Κορκίδη, γιατί ανησυχούσαμε σοβαρά για την υγεία του τραυματία. Ευτυχώς διαπιστώθηκε το βράδυ στο νοσοκομείο που πήγε, ότι το τραύμα του δεν ήταν σοβαρό.
Ετσι η εκδήλωση αναβλήθηκε. Πάντως ο αιδεσιμότατος ιερέας παπά Ευτύχης έκανε την δέηση του για την ανάπαυση των ψυχών όλων των Χριστιανών που επι τουρκοκρατίας πολέμησαν εκεί τους κατακτητές, και πολλοί από τους οποίους σκοτώθηκαν σε αυτό το μέρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψετε τις προτάσεις σας για θέματα που αφορούν τον παραπάνω τομέα. Εφόσον κάνετε προτάσεις καλό είναι, χωρίς όμως να είναι αναγκαίο,να γράψετε το όνομα σας και να δώσετε το e-mail σας

Εάν βρίσκετε δυσκολία στην "Υποβολή σχολίου ως" επιλέξετε το τελευταίο "Ανώνυμος/η"; Το όνομα σας στην περίπτωση αυτή, εφόσον θέλετε να το γράψετε, γράψετε το μέσα στο κείμενο του σχολίου.