Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤ. ΚΟΝΤΑΔΑ

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΣΕΛΙΝΟΥ

 

ΨΗΦΙΣΜΑ

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Επιστημόνων Σελίνου, μετά την είδηση του θανάτου του Κωνσταντίνου Κονταδά, αποφάσισε να εκφράσει και δια του τύπου τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του.

Ο Κωνσταντίνος Κονταδάς, διετέλεσε Πρόεδρος της Κοινότητας Καντάνου από το 1990 έως το 1998  και  πρώτος Δήμαρχος Καντάνου από το 1998 έως το 2006 , ενώ στην περίοδο του Δήμου Καντάνου – Σελίνου είχε διατελέσει πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Καντάνου.  Ήταν  από τους ιδρυτές του Δικτύου Μαρτυρικών Πόλεων και Χωριών της Ελλάδας 

Διακρίθηκε για το ήθος του, την αποτελεσματικότητα στις ενέργειες του,  την μαχητικότητα του προκειμένου να πετύχει αποτελέσματα που θα ωφελούσαν το Σέλινο, αλλά και γενικά για την αγάπη στην επαρχία του.

 

Χανιά 26-8-2024

 

Για το Δ.Σ.

  

 Ο Πρόεδρος                                            Ο Γεν. Γραμματέας

Λουκάς Μπασιάς                                      Γιάννης Θεοδωράκης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψετε τις προτάσεις σας για θέματα που αφορούν τον παραπάνω τομέα. Εφόσον κάνετε προτάσεις καλό είναι, χωρίς όμως να είναι αναγκαίο,να γράψετε το όνομα σας και να δώσετε το e-mail σας

Εάν βρίσκετε δυσκολία στην "Υποβολή σχολίου ως" επιλέξετε το τελευταίο "Ανώνυμος/η"; Το όνομα σας στην περίπτωση αυτή, εφόσον θέλετε να το γράψετε, γράψετε το μέσα στο κείμενο του σχολίου.