Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΣΤΟ ΦΑΡΑΓΓΙ ΤΗΣ ΚΑΝΤΑΝΟΥ


Ο Σύλλογος Επιστημόνων Σελίνου , μετά την πληροφορία για πιθανή επέκταση του υφιστάμενου λατομείου αδρανών υλικών στη θέση «Κακόσκαλα»  της Καντάνου, του Δήμου Καντάνου Σελίνου, δηλώνει ότι:

Τάσσεται εναντίον κάθε ενέργειας που θα υποβαθμίζει το φυσικό περιβάλλον και θα αλλοιώνει την φυσιογνωμία ενός χώρου, ο οποίος στην προκειμένη περίπτωση είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με ηρωϊκές στιγμές και μνήμες του παρελθόντος και που δικαίως έχει χαρακτηριστεί ως ιστορικός τόπος  με απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού και του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Ζητά από όλους και ιδιαίτερα από τις αρμόδιες υπηρεσίες,  να προστατεύουν το εξαιρετικό φυσικό κάλλος της περιοχής  και την ιστορικότητα του χώρου.                                                          
                                                         Το Δ.Σ. του συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψετε τις προτάσεις σας για θέματα που αφορούν τον παραπάνω τομέα. Εφόσον κάνετε προτάσεις καλό είναι, χωρίς όμως να είναι αναγκαίο,να γράψετε το όνομα σας και να δώσετε το e-mail σας

Εάν βρίσκετε δυσκολία στην "Υποβολή σχολίου ως" επιλέξετε το τελευταίο "Ανώνυμος/η"; Το όνομα σας στην περίπτωση αυτή, εφόσον θέλετε να το γράψετε, γράψετε το μέσα στο κείμενο του σχολίου.