Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Επίσκεψη οδοντιάτρων στο νηπιαγωγείο και το Δημοτικό σχολείο Ροδοβανίου

Στις 12- 5-2011 έγινε,  όπως είχε ανακοινωθεί, επίσκεψη δύο οδοντιάτρων στο νηπιαγωγείο και το δημοτικό σχολείο Ροδοβανίου . Την επίσκεψη είχε οργανώσει και προγραμματίσει ο Σύλλογος Επιστημόνων Σελίνου. Κατά την επίσκεψη που έγινε, οι οδοντίατροι εξέτασαν τα δόντα όλων των μαθητών, τους έκαναν σχετική ομιλία για την προστασία  τους και πρόβαλαν ενημερωτική ταινία.
Επίσης μοίρασαν δώρα σε όλους τους μαθητές, που ήταν προσφορά του Οδοντιατρικού Συλλόγου Χανίων.
Οι οδοντίατροι που έκαναν την επίσκεψη στο Ροδοβάνι, ερχόμενες από τα Χανιά που έχουν τα  οδοντιατρεία τους,  ήσαν οι κυρίες Γεωργία Βιττωράκη- Μπαμπάτσικου , που κατάγεται από το χωριό Ροδοβάνι Σελίνου και Ιωάννα Παπαδομανωλάκη-Νταουντάκη, της οποίας ο σύζυγος Γιάννης Νταουντάκης κατάγεται από το χωριό Μαράλια Σελίνου.







Ο Σύλλογος Επιστημόνων Σελίνου ευχαριστεί τις παραπάνω οδοντιάτρους, που προκειμένου να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους μαθητές  άφησαν τις δουλιές τους και τα οδοντιατρεία τους και αφιέρωσαν μιά μέρα για το Σέλινο.

Οπως έχει ανακοινωθεί, στις 18-5-2011 θα γίνει από άλλους οδοντιάτρους εξέταση των μαθητών του δημοτικού σχολείου Καντάνου.

Παρακαλούνται όσοι άλλοι γιατροί η οδοντίατροι θελουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους μαθητές η και γενικότερα στους κατοίκους του Δήμου Καντάνου-Σελίνου να επικοινωνίσουν με τον Σύλλογο Επιστημόνων Σελίνου.

1 σχόλιο:

  1. Πολύ καλή ενέργεια...
    Μακάρι να είναι μόνο η αρχή...
    Να υπάρξει συνέχεια και από άλλους γιατρούς...
    Αλλά και άλλους που μπορούν να ενημερώσουν τα παιδιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψετε τις προτάσεις σας για θέματα που αφορούν τον παραπάνω τομέα. Εφόσον κάνετε προτάσεις καλό είναι, χωρίς όμως να είναι αναγκαίο,να γράψετε το όνομα σας και να δώσετε το e-mail σας

Εάν βρίσκετε δυσκολία στην "Υποβολή σχολίου ως" επιλέξετε το τελευταίο "Ανώνυμος/η"; Το όνομα σας στην περίπτωση αυτή, εφόσον θέλετε να το γράψετε, γράψετε το μέσα στο κείμενο του σχολίου.