Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Επίσκεψη οδοντιάτρων στο Δημοτικό σχολείο Καντάνου

Στις 18- 5-2011, όπως είχε ανακοινωθεί, πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη δύο οδοντιάτρων στο δημοτικό σχολείο Καντάνου. Την επίσκεψη είχε οργανώσει και προγραμματίσει ο Σύλλογος Επιστημόνων Σελίνου. Κατά την επίσκεψη που έγινε οι οδοντίατροι εξέτασαν τα δόντια των μαθητών του σχολείου και τους έκαναν ομιλία σχετικά με την υγεία τους προβάλλοντας και πλήθος από ενημερωτικές εικόνες.
Επίσης μοίρασαν δώρα (σχετικά με την υγεία του στόματος) σε όλους τους μαθητές, που ήταν προσφορά του Οδοντιατρικού Συλλόγου Χανίων.
Οι οδοντίατροι που έκαναν την επίσκεψη στην Κάντανο , ερχόμενοι από τα Χανιά που έχουν τα  οδοντιατρεία τους,  ήσαν η κ. Κατερίνα Σαρτζετάκη που κατάγεται από την Κάντανο και ο κ. Χρήστος Μαρινάκης. (Ο κ. Χρήστος Μαρινάκης είναι δισεγγονός και εγγονός της γνωστής οικογένειας Τζιάκη από το Κακοδίκι. Δηλαδή απόγονος του παπά Γιώργη Τζιάκη πρωτοσύγγελου και δάσκαλου,  και του γιου του παπά Αντώνη Τζιάκη.)




Ο Σύλλογος Επιστημόνων Σελίνου ευχαριστεί τους παραπάνω οδοντιάτρους, που άφησαν τις δουλιές τους και τα οδοντιατρεία τους και αφιέρωσαν μιά μέρα για το Σέλινο. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψετε τις προτάσεις σας για θέματα που αφορούν τον παραπάνω τομέα. Εφόσον κάνετε προτάσεις καλό είναι, χωρίς όμως να είναι αναγκαίο,να γράψετε το όνομα σας και να δώσετε το e-mail σας

Εάν βρίσκετε δυσκολία στην "Υποβολή σχολίου ως" επιλέξετε το τελευταίο "Ανώνυμος/η"; Το όνομα σας στην περίπτωση αυτή, εφόσον θέλετε να το γράψετε, γράψετε το μέσα στο κείμενο του σχολίου.