Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Συνάντηση με τους πολιτιστικούς συλλόγους του Σελίνου

Συνεργασία με πολιτιστικούς συλλόγους Σελίνου

 O Σύλλογος εξέδωσε την επόμενη ανακοίνωση σχετικά με συνάντηση για συνεργασία με τους Πολιτιστικούς συλλόγους του Σελίνου.


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΣΕΛΙΝΟΥ
Τηλ. 6977390273

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Σύλλογος Επιστημόνων Σελίνου καλεί σε συνάντηση τα Προεδρεία  των Πολιτιστικών Συλλόγων της περιοχής ολόκληρου του δήμου Καντάνου- Σελίνου, προκειμένου να συζητήσουν για θέματα που αφορούν την περιοχή του Σελίνου και τρόπους συνεργασίας.
Στην συνάντηση καλούνται να συμμετάσχουν και όποιοι άλλοι σύλλογοι, εκτός των Πολιτιστικών,  θεωρούν ότι έχουν θέματα για συνεργασία με τον Σύλλογο Επιστημόνων, καθώς και κάθε φορέας η δημότης το επιθυμεί.
Η συνάντηση θα γίνει στην Κάντανο στις 27 Μαρτίου 2011, στις 4.30 το απόγευμα, στα γραφεία του Πολιτιστικού Συλλόγου Καντάνου η στο διπλανό αμφιθέατρο του Δήμου.

                                            Το    Δ. Σ. του συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψετε τις προτάσεις σας για θέματα που αφορούν τον παραπάνω τομέα. Εφόσον κάνετε προτάσεις καλό είναι, χωρίς όμως να είναι αναγκαίο,να γράψετε το όνομα σας και να δώσετε το e-mail σας

Εάν βρίσκετε δυσκολία στην "Υποβολή σχολίου ως" επιλέξετε το τελευταίο "Ανώνυμος/η"; Το όνομα σας στην περίπτωση αυτή, εφόσον θέλετε να το γράψετε, γράψετε το μέσα στο κείμενο του σχολίου.